Уборка квартиры
+7
Платон Волков
Argelini
SLana
LenaMAkovka
Irene
Максим Мищенко
Галина Озерова
11 користувачів
Сторінка 1 з 1
Уборка квартиры
Хочу заказать услуги уборки квартиры. К кому обратиться?
Галина Озерова- Сообщения : 138
Дата регистрации : 02.01.2020
Re: Уборка квартиры
Могу вам посоветовать клининговую компанию https://spb.cleaning-good.ru/ , которая за умеренные деньги оказывает услуги по уборке квартир и помещений. Нам вот регулярно уборщицы делают уборку и мы их работой всегда довольны.
Максим Мищенко- Сообщения : 77
Дата регистрации : 02.01.2020
Галина Озерова пише:Хочу заказать услуги уборки квартиры. К кому обратиться?
Есть много компаний, которые занимаются уборкой, но мне если честно страшно за сохранность своих вещей. Поэтому делаю сама уборку у себя дома. А вот на съемной квартире что сдаю, конечно тоже вызываю клинеров. По деньгам в принципе недорого получается.
Irene- Сообщения : 2
Дата регистрации : 07.04.2021
Мій брат користується послугами компанії "Уборка 24" навіть при вітсутнгсті його в будинку. Даже сумлінні там працівники. Я, наприклад, користувплась їхніми послугамт, коли мені потрібно було прибирання після ремонту у Львові https://uborka24.com.ua/ua/lviv/klininhovi-posluhy/prybyrannya-pislya-remontu. Це зовсім недорого, а Ви економите час та сили свої.
LenaMAkovka- Сообщения : 4
Дата регистрации : 08.04.2021
Однозначно в клининговую компанию. Так надежнее.
SLana- Сообщения : 23
Дата регистрации : 20.04.2021
Мы брали услуги уборку квартир home-service.od.ua/uslugi-klininga/uborka-kvartir/ в агентстве Домашний Уют. Качественно и тщательно обработали комнату с верха до низа!
Argelini- Сообщения : 1
Дата регистрации : 05.12.2022
Це чудово, що таку послугу зараз можна замовляти
Платон Волков- Сообщения : 124
Дата регистрации : 20.11.2020
Друзі, а хто по Києву мене може зорієнтувати по таким профільним компаніям.
Марта Волошина- Сообщения : 20
Дата регистрации : 24.11.2022
Марта Волошина пише:Друзі, а хто по Києву мене може зорієнтувати по таким профільним компаніям.
Насправді їх зараз досить багато працює, адже послуги клінінгу є дуже актуальними в столиці і їх потребують не лише приватні домівки, але й великі компанії, офіси, підприємства і т.д. Я сама в офісі працюю і в нас є договір про клінінг з компанією Кардинал Клінінг . Дуже добре вони всю роботу організували, все чітко, проффесійно , без будь яких зауважень. Ціни у цієї компанії оптимальні, тому як варіант для себе можете обрати.
Rodinka- Сообщения : 134
Дата регистрации : 19.11.2020
Сейчас же очень много клининговых служб, нужно поискать.
ira19840- Сообщения : 27
Дата регистрации : 23.07.2022
Комфорт у вашій оселі залежить від стану побутової техніки. Коли пралка, холодильник або посудомийна машина ламаються, доводиться відкласти усі справи й шукати майстра, що здатен полагодити техніку. Фахівці сервісного центру «Львів-Ремонт» приїдуть до будь-якого району міста, щоб відремонтувати вашу побутову техніку якнайшвидше. Зазвичай ми виконуємо ремонт в день звернення. За цілком обґрунтовану ціну ви отримаєте якісний сервіс, що передбачає швидкий ремонт, бездоганну ввічливість майстрів та тривалу гарантію. Ремонт побутової техніки на дому у Львові – викликати майстра
lvivremont- Сообщения : 1
Дата регистрации : 07.03.2023
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
|
|